2019-2023 YILLARINI KAPSAYACAK 11.KALKINMA PLANI ANKETİ

Güney Ege Bölge Planı vizyonu çerçevesinde; bölgemizdeki kurumsal ve yerel kapasiteyi geliştirme odaklı faaliyetlere destek sağlamak amacıyla başlatılan 2017 yılı Teknik Destek Programı kapsamında Temmuz-Ağustos döneminde yapılan 23 adet başvurunun değerlendirme süreci sonucunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün  ERASMUS+ PROJE YAZMA EĞİTİMİ PROJESİ , teknik destek almaya hak kazananmıştır. Proje ile ilgili sözleşme İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet ÖZCAN ile GEKA yetkilileri arasında imzalanmıştır.

Kas

OKULUMUZUN ÖĞRENCİLERİNİN YAPTIĞI SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK RESİM YARIŞMASI KONULU RESİMLERİ

1-7 MART TARİHLERİ ARASI YEŞİLAY HAFTASI NEDENİYLE SAĞLIKLI GELECEK YETENEĞİNLE ŞEKİLLENECEK PROJESİ ADI ALTINDA KOMPOZİSYON,ŞİİR RESİM,AFİŞ GİBİ ALANLARDAYETENEK YARIŞMASI DÜZENLENECEKTİR.