Kızılcasöğüt İlkokulu

KIZILCASÖĞÜT MAHALLESİ ATATÜRK CADDESİ NO 1/3 ÇİVRİL / DENİZLİ
Vizyon
İlkelerden ödün vermeyen ve iyi insan yetiştirmeye odaklanmış bir çalışma takımı ile eğitimde farklılık yaratmaktır.
Misyon
Geleceğini tahmin eden değil geleceğini planlayan ve yeteneklerinin farkında olan bir nesil yetiştirmektir.
Başarılar
Öğrencilerimiz önceki yıllarda yapılan ilçe okullar arası bilgi yarışmalarında ÇEVAK ‘da 1, 2. ve 3.lük kazanmıştır. Okulumuzdan mezun olup sınavla öğrenci alan çeşitli okullarda okuyan ve bu okulları başarı ile bitiren hâkim, doktor, subay, mühendis, ilköğretim müfettişi, öğretmen, iş adamı gibi kişiler yetiştiği tespit edilmiştir. İl düzeyinde yapılan VOLEYBOL yarışmalarında İl ikinciliği ve KARAKUCAK Güreş müsabakaları sonucunda 1.lik, 2.ve 3.lük, Türkiye geneli KARAKUCAK Güreşlerinde 33 Kg Türkiye 3.lüğü, kazanılmıştır. Denizli Güreş Okulunda okuyan iki öğrenci mevcuttur.
Öğretim Şekli :Gündüz.
Kalorifer.
Ulaşım
Karayolu: Denizli´den 100km, Uşak´tan 60km, Dinar´dan 60km; Havayolu: Çardak Havalimanı´ndan 100km.
Kızılcasöğüt Mahallesi Çivril/DENİZLİ
Denizli´ye 100km, Çivril´e 2km.