Mrt

Journey to Art  adlı projemizde  4/B sınıfı öğrencileri  şubat ayında ünlü Fransız ressam Henri Matisse 'yi tanıdılar.Sanatçının ünlü eseri kedi ile balık icarus gibi bazı önemli eserlerinin resmini boyadılar. Ayrıca sanatçının  bir eserinide grup çalışması yoluyla eğlenerek boyama çalışması yaptılar.

Mrt

Journey to Art adlı projemizde  2. Döneme öğretmen  Webinarıyla başladık .Yapılan  bu toplantıda  grup başkanımız  bu dönemde neler yapacağımızdan bahsetti.Ayrıca grup üyelerimizle bu dönemde yapacağımız çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunduk.

Mrt

2/B sınıfı öğrencileri İkbal Deniz KORKUSUZ rehberliğinde We in the world of media literacy eTwinning  projesi logo ve poster çalışmalarını tamamladı.Anket sonucu seçilen logo ve posterlerimiz …

Mrt

2/B sınıfı öğrencileri İkbal Deniz KORKUSUZ rehberliğinde We in the world of media literacy eTwinning  projesi ocak ayı web 2 aracı çalışmamız wordcould uygulaması çalışmalarımız eğlenceli geçti.

Mrt

2/B sınıfı öğrencileri İkbal Deniz KORKUSUZ rehberliğinde We in the world of media literacy eTwinning  projesi şubat ayı çalışmamız  Digital Security activity ile sunumlar izledik.Güvenli internet günü  kodlama çalışmamızı sergiledik ve ortaklarımızla paylaştık. Disinformation Diary" - certificate   sertifikalarımızı aldık.

Mrt

2/B sınıfı öğrencileri İkbal Deniz KORKUSUZ rehberliğinde We in the world of media literacy eTwinning  projesi şubat ayı öğrenci ve öğretmen webinarlarını gercekleştirdik.

Mrt

3/C sınıfı öğrencileri Be part of Culturel Heritage projesinde mantı ve sarmayı tanıttılar.

Mrt

3/C sınıfı öğrencileri  Pervin Şahin rehberliğinde ayın evreleri deneyi ve etkinliği yaptılar.

Mrt

3/C sınıfı  öğrencileri Pervin Şahin rehberliğinde Little Saviors of nature projesinde sıfır atık  sitesinde videolar izleyip ,oyunlar oynadılar.

Mrt

3/C sınıfı öğrencileri Pervin Şahin rehberliğinde Freeing the dream: unlocking the secrets of knowledge projesinde "Ayın Tadı Neye Benziyor"kitabını okuyup onlara göre ayın tadı nasıldır resim çizme etkinliği yaptılar.

Mrt

3/C  sınıfı öğrencileri "My Hands  are Dirty,My heart is clean" projesinde bileklik ve taç yaptılar.

Mrt

3/C sınıfı öğrencileri Pervin Şahin rehberliğinde Pablo PİCASSO ile ilgili çeşitli sanat etkinlikleri yaptılar.

Mrt

3/C sınıfı öğrencileri Pervin Şahin rehberliğinde Little Saviors of Nature projesine başladılar.Öğretmen webinarı yaparak çalışma planı oluşturup afiş,logo ve okul panosu çoluşturularak  projeye başlamış olduk.

Mrt

3/A sınıfı öğrencileri MAGIC WORLD OF FAİRY TALES adlı e Twinning projelerinin afiş ve loga çalışmalarını Web2 araçları kullanarak tasarladılar.

Mrt

3/A sınıfı öğretmeni ve öğrencileri MAGIC WORLD OF FAİRY TALES adlı e Twinning projelerine öğretmen tanışma toplantısı yaparak başladılar.