Mrt

3/A sınıfı öğrencileri ÇÖPE ATMA HAYATA KAT (Don't Throw Away Add To Life) adlı e Twinning projelerinin Mart ayı çalışmalarından logo ve afişlerini puzzle çalışmasını Web2 araçları kullanılarak yaptılar.

Mrt

3/ A sınıfı öğretmeni Ayten DEMİRAL ÇÖPE ATMA HAYATA KAT (Don't Throw Away Add To Life) adlı e Twinning projelerinin Mart ayı toplantısını gerçekleştirdi.Toplantıda afiş ve logonun puzzle çalışması,ortak broşür hazırlama ve cam kavanoz süsleme çalışması yapımı kararlaştırıldı.

Mrt

3/A sınıfı öğrencileri ÇÖPE ATMA HAYATA KAT (Don't Throw Away Add To Life) adlı e Twinning projeleri çalışmalarından olan Web2 araçları kullanılarak kelime bulutu çalışmalarını gerçekleştirdiler.

Mrt

3/A sınıfı öğretmeni ve öğrencileri ÇÖPE ATMA HAYATA KAT (Don't Throw Away Add To Life) adlı e Twinning projelerinin Şubat ayı çalışmalarından olan Geri dönüşüm kutusu tasarımı çalışmalarını tamamladılar.Eğlenceli vakit geçirerek sınıflarına kağıt ve plastik geri dönüşüm kutusu yaptılar.

Mrt

Ayten DEMİRAL rehberliğinde 3/A sınıfı öğrencileri ÇÖPE ATMA HAYATA KAT (Don't Throw Away,Add To Life) e Twinning projelerinin  Şubat ayı çalışmalarından olan Geri dönüşüm malzemeleri ile materyal tasarlama çalışmalarını tamamladılar.Güzel ve eğlenceli vakit geçirerek birçok ürün ortaya çıkardılar.

Mrt

3/C sınıfı öğrencileri Pervin Şahin rehberliğinde Pablo Picasso ile ilgili çalışmalar yaptılar.Maske çalışmasını öğrencilerimiz eğlenerek  yaptılar.

Mrt

3/C sınıfı kız öğrencileri Pervin Şahin rehberliğinde Pablo Picasso'yu tanıdı.Pablo Picasso'nun hayatını içeren video izleyip biyografisini çıkardılar.

Mrt

3/C sınıfı öğrencileri Pervin Şahin rehberliğinde  Freeing the dream: unlocking the secrets of knowledge projesinde okul panosunu hazırladılar.

Mrt

3/C sınıfı öğrencileri Pervin Şahin rehberliğinde Codewek haftasına katılarak önce CODEEEK HAFTASINA KATILIM SERTİFİKASI ve  sonra MÜKEMMELLİK SERTİFİKASI aldılar.

Mrt

/B Sınıfı Öğrencileri İkbal Deniz Korkusuz Önderliğinde DİSCOVER MY İNTELLİGENCE,ENLİGHTEN MY FUTURE (ZEKAMI KEŞFET GELECEĞİMİ AYDINLAT) eTwinning Projesi kapsamında öğrencilerimize Küre oyununu öğrendik ve oyunun strateji oyunu olduğunu keşfettik.

Mrt

2/B Sınıfı Öğrencileri İkbal Deniz Korkusuz Önderliğinde DİSCOVER MY İNTELLİGENCE,ENLİGHTEN MY FUTURE (ZEKAMI KEŞFET GELECEĞİMİ AYDINLAT) eTwinning Projesi kapsamında ocak ayı Sudoku oyunuzu sınfta oynadık ve çok eğlendik. Sizler de deneyebilirsiniz.

Mrt

2/B Sınıfı Öğrencileri İkbal Deniz Korkusuz Önderliğinde DİSCOVER MY İNTELLİGENCE,ENLİGHTEN MY FUTURE (ZEKAMI KEŞFET GELECEĞİMİ AYDINLAT) eTwinning Projesi kapsamında web 2 araçları kullanımını öğrenmeleri için worldcould uygulaması ile yaptığımız harflerimizi ortak ürün olarak birleştirip çalışmamızı paylaştık.

Mrt

2/B Sınıfı Öğrencileri İkbal Deniz Korkusuz Önderliğinde DİSCOVER MY İNTELLİGENCE,ENLİGHTEN MY FUTURE (ZEKAMI KEŞFET GELECEĞİMİ AYDINLAT) eTwinning Projesi afiş tasarımını gerçekleştirdik.Yapılan anket sonucunda okulumuz öğrencilerinin hazırladığı afiş kazandı.Öğrencilerimizin canva uygulaması ile hazırladığı afişimizi sizlerle paylaşıyoruz.

OKUL HABERİ 1

2/B Sınıfı Öğrencileri İkbal Deniz Korkusuz Önderliğinde DİSCOVER MY İNTELLİGENCE,ENLİGHTEN MY FUTURE (ZEKAMI KEŞFET GELECEĞİMİ AYDINLAT) eTwinning Projesi Logo Çalışmalarını yaptılar, anket sonucu proje logomuzu belirlediler.

Mrt

Be Part of Culturel Heritage  projesinde 3 ilimizin tanıtımı hazırlandı.

DENİZLİ              https://youtu.be/437wV2EE1Bk

KONYA            https://youtu.be/aINTLDO7NGo