Şbt

3/C sınıfı öğrencileri Citizens of Tomorrow projemizde akran zorbalığıyla  ilgili  etkinlikler yaptılar.Akran zorbalığıyla ilgili hikayeler okudular.Wordart web2.0 aracında  akran zorbalığıyla ilgili kelime bulutları hazırladılar.Akran zorbalığındali rollerden zorba ve kurbanın duyguları neler olabilir etkinliğine katıldılar.

Şbt

Citizens of Tomorrow projemizde akran zorbalığıyla  ilgili   panomuzu hazırladık.Panomuzdaki bilgiler üzerinde konuşmalar yapıp,sohbet ettik.

Şbt

3/C sınıfı öğrencileri Citizens of Tomorrow projemizde akran zorbalığıyla  ilgili  seminere katıldılar ve   akran zorbalığıyla ilgili" Wonder" filmini izlediler.

Şbt

3/C sınıfı Henri Matisse'nin "Akvaryum Balığı Kase",""Akvaryum" ve"Icarus" adlı eserleri boyama çalışmasıyla öğrendiler.

Şbt

Citizens of Tomorrow projemizde ocak ayı ebook kitabımız ve işbirlikçi dergimiz hazırlandı.Bağlantı adresleri aşağıdadır.

Şbt

3/C sınıfı öğrencileri Citizens of Tomorrow projemizde doğal afetlerle quiziiz online sınavına katıldılar.Öğrendiklerini bilgileripekiştirdiler.

Şbt

Pervin Şahin rehberliğinde 3/C sınıfı  öğrencileri Henri Matisse'nin hayatını anlatan videoyu izlediler ve biyografisini çıkardılar.

Ock

Yeni yılın ilk ayında Kızılcasöğüt ilkokulu  4/B sınıfı öğrencileri dünyaca ünlü ressam Leonardo da Vinci ve onun eserleriyle tanıştılar.Eserleriyle ilgili wordwall çalışması yaptılar En önemli eserlerinden  olan Mona Lisa'yı boyadılar.

Ock

Kızılcasöğüt ilkokulu  4/B sınıfı öğrencileri  Aralık ayında  2 ünlü ressamı birden tanıdılar.  İlk olarak Türk ressamlardan Bedri Rahmi Eyüboğlu  ile Romanyalı ressam Nicolas Grigorescu   hakkında bilgi sahibi oldular. Özellikle ünlü ressamımız Bedri Rahmi Eyüboğlu'nun Balıklı mozaik çalışmasını baklagiller  kullanarak yaparken çok eğlendiler.

Ock

Okulumuzun 4/B sınıfı öğrencileri,  Journey to Art  adlı projede dünyaca ünlü ressamları ve eserlerini  tanımaya başladılar. İlk olarak Meksikalı ünlü ressam Frida  Kahlo' nun hayatını  ve eserlerini  öğrendiler. Kahlo'nun bilinen eserleriyle  ilgili  birçok çalışma yaptılar.

Ock

Bu yıl da 4/B sınıfı öğrencileri  öğretmen leri Nuray Gökoğlan  rehberliğinde Journey to Art  projesine katıldılar.  Bir projeye daha katılmanın sevinciyle de projelerine ilk olarak afiş ve poster çalışmalarını  yaparak başladılar. Yaptıkları afiş ve posterleride  okulumuz panosunda sergileyerek, büyük bir gurur yaşadılar.

Ock

2/B sınıfı öğrencileri öğretmenleri  İkbal Deniz KORKUSUZ  önderliğinde I’M READ FOR MY FUTURE  (GELECEĞİM İÇİN OKUYORUM ) eTwinning  projesi kapsamında aile okuma saati yapıldı.Okuma saati fotoğraflarımız ile web 2 araçlarını kullanarak jigsaw puzzle uygulaması ile oyun oluşturulup  işbiriği içinde oyunlarımızı paylaştık .Oyunlarımızı oynarken çok eğlendik.

Ock

2/B sınıfı öğrencileri öğretmenleri  İkbal Deniz KORKUSUZ  önderliğinde I’M READ FOR MY FUTURE  (GELECEĞİM İÇİN OKUYORUM ) eTwinning  projesi  kapsamında  öğrencilerimizin kitap okurken çekilen fotoğrafları phinis uygulaması ile projemizin ortak çalışması oluşturuldu.

Ock

2/B sınıfı öğrencileri öğretmenleri  İkbal Deniz KORKUSUZ  önderliğinde I’M READ FOR MY FUTURE  (GELECEĞİM İÇİN OKUYORUM ) eTwinning  projesi ile BİR OT MASALI  kitabını okuyarak kitabın yazarı  Öznur Erdoğan KAHYAOĞLU  ile zoom üzerinden gerçekleştirdiğimiz  yazar buluşmamızı gerçekleştirdik.

Ock

2/B sınıfı öğrencileri öğretmenleri  İkbal Deniz KORKUSUZ  önderliğinde I’M READ FOR MY FUTURE  (GELECEĞİM İÇİN OKUYORUM ) eTwinning  projesi  yaygınlaştırma çalışmaları kapsamında oluşturdukları  proje panolarını proje ortakları ile paylaştılar.