Ock

2/B sınıfı öğrncileri öğretmenleri  İkbal Deniz KORKUSUZ  önderliğinde yeni başladıkları I’M READ FOR MY FUTURE  (GELECEĞİM İÇİN OKUYORUM ) eTwinning  projesinin logo ve afiş çalışmalarını tamamladılar.

Ock

Pervin Şahin önderliğinde 3/C sınıfı öğrencilri "Freeing the dream: unlocking the secrets of knowledge" projemiz başlıyor.İlk olarak afiş ve logomozu hazırladık.Afiş ve logo tasarımımız aşağıdadır.

Ock

3/A sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Ayten DEMİRAL  ÇÖPE ATMA HAYATA KAT (Don't Throw Away,Add To Life) e Twinning projelerinde çalışmalara devam ediyorlar . Öncelikli proje tanımı yapıldı.Öğrenciler proje hakkında bilgilendi,geri dönüşüm yapmaya teşvik edildi. Web 2 araçları kullanılarak projenin afişi ve logosunu tasarladılar.

Ock

Okulumuzda Psikolog Gülcan AYDOĞMUŞ tarafından  öğrencilerimize akran zorbalığı semineri verilmiştir.Seminerde akran zorbalığının tanımı,akran zorbalığının belirtilerinin neler olduğu,akran zorbalığına uğrayan kişilerin  neler yapabileciği vb. konular üzerinde yoğunlaşıldı.Öğrencilerimizin can kulağı ile dinlediği seminer  büyük ilgi gördü.Psikolog Gülcan Aydoğmuş'a teşekkürler sunularak seminer sona ermiştir.

Ock

3/C sınıfı  öğrencileri Leonardo da Vinci'nin "Son Akşam Yemeği" adlı eserini  puzzle çalışmasıyla öğrendile. Öğrendikleri eserleri wordwall uygulamasında adlarıyla eşleştirme çalışması oyunu oynadılar.

Ock

3/C sınıfı öğrencileri Leonardo da Vinci'nin eserlerini tanıyor ve sanat çalışmaları yapıyor.

Ock

Kızılcasöğüt İlkokulu 3/A sınıfı öğretmeni Ayten DEMİRAL ve öğrencileri ÇÖPE ATMA HAYATA KAT isimli e Twinning projelerine öğretmen tanıtım toplantısı yaparak başladılar.Bu proje kapsamında öğrenciler geri dönüşüm hakkında bilinçlenecek, geri dönüşüm malzemeleri kullanarak sanatsal çalışmalar yaparak sene sonunda sergi yaparak çalışmalarını gösterme fırsatı bulacaklar.

Ock

Kızılcasöğüt İlkokulu 3/A sınıfı Math is Fun adlı projelerinin logo ve afişlerini yaparak proje çalışmalarına devam ediyorlar.Farklı Web2.0 araçlarını kullanma  ve tanıma fırsatı bularak eğlenerek öğreniyorlar.

Ock

Kızılcasöğüt İlkokulu 3/A sınıfı öğretmeni Ayten DEMİRAL ve öğrencileri MATH IS FUN adlı e Twinning projelerine öğretmen toplantılarını yaparak başladılar.Bu projeyle öğrenciler matematik dersini diğer derslerle ilişkilendirerek daha eğlenceli ve kalıcı öğrenmeyi sağlamış olacaklar.

Ock

Journey to Art projesinde 3/C sınıfı öğrencileri Pervin Şahin rehberliğinde Leonardo da Vinci'yi tanıtan video izlediler ve biyografisini çıkardılar.

Ara

3/C sınıfı öğrencileri Pervin Şahin önderliğinde yılbaşı panosu ve yılbaşı kartları hazırladılar.Aşagıda video linkleri mevcuttur.

Ara

3/C  sınıfı öğrencileri  Pervin Şahin rehberliğinde Nicolae Grigorescu!yu  tanıtan video izledier ve eserlerini ayrıntılı  öğrendiler,ressamımızın biyografisini çıkardılar.

Ara

2/B Sınıfı Öğrencileri İkbal Deniz Korkusuz Önderliğinde  Europe In Comıcs Projesi Logo Çalışmalarını Sundular.

Öğrencilerimiz Yaptıkları Logoları ESEP Üzerinden Anket Olarak Yaygınlaştırdılar.

Ara

3/C sınıfı öğrencileri Pervin Şahin rehberliğinde Citizens of Tomorrow projemizde duygusal sağlığımızı nasıl koruyabiliriz temalı video hazırladılar.Videonun linki aşağıdadır.

Ara

3/C sınıfı öğrencileri Citizens of Tomorrow projemizde  ortak ürün olarak proje tamalarımızı içeren yeniyıl takvimi hazırlanmıştır.Projede 3 tane yeniyıl takvimi oluşmuştur. Bizim katılım gösterdiğimiz takvim linki bağlantımız aşağıdadır.