Mrt

3/C sınıfı öğrencileri Pervin Şahin rehberliğinde "Freeing the dream: unlocking the secrets of knowledge" eTwinning projesinde besin çarkı etkinliği yaptılar.

Mrt

3/C sınıfı öğrencileri Pervin Şahin rehberliğinde "Freeing the dream: unlocking the secrets of knowledge" eTwinning projesinde rüya ağacı yaptılar.

Mrt

3/C sınıfı öğrencileri Journey To Art projesinde Henri Matisse ile ilgili çalışmalarının sonuna geldiler.

Şbt

3/C sınıfı öğrencileri Be Part Of Culturel Heritage Projesi kapsamında  Afrika şarkısı olan Simamaka ile beden perküyonu çalışması yaptılar.

Şbt

Okulumuzda " Yaşasın Yaşamak" adlı kitabın yazarı Ceren Atmaca tarafından kitap hakkında söyleşi ve imza günü etkinliği düzenlenmiştir.Öğrencilerimiz bu kitaptan çok etkilenmiş,kanser hastalığı hakkında bilgi sahibi olmuş, kanser olan kitaptaki akranının yerine kendini koyarak empati yapmıştır. Yazar kitaplarının satışından elde ettiği geliri Türk kanseri derneğine bağışlamıştır. Hem öğrencilerimizin severek okuduğu kitabın yazarıyla tanışmaları sağlanmış hem de öğrencilerimiz dolaylı yoldan Türk kanser derneğine destek olmuşlardır.Yazar Ceren Atmaca'ya çok teşekkür ederiz.

Yazar Ceren Atmaca ile düzenlediğimiz etkinlikte hepsi var:

#paylaşım#birlik#sevgi#saygı#beraberlik #işbirliği#empati#kitap okuma#etkinlik...

Şbt

Okulumuzda Psikolog Gülcan AYDOĞMUŞ tarafından velilerimize akran zorbalığı ve teknoloji bağımlılığı semineri verilmiştir. Seminerde velilerimiz yaşadıkları sorunları paylaşma imkanı buldular. Psikolog Gülcan Aydoğmuş sorunun kaynağının neler olabileceği ve genel çözüm yolları hakkında velilerimize bilgilendirmeler yaptı.Kendisine bu güzel seminer için çok teşekkür ediyoruz.

Şbt

3/C sınıfı öğrencileri Journey to art projesinde Baamboozle etkinliğine katıldılar.Kırıkkale ilindeki Şehit Yasin Baran İlkokulunda okuyan akranlarıyla  Baamboozle uygulamasında öğrendikleri bilgilerii  eğlenerek ölçme imkanı buldular.

Şbt

Okulumuzda velilerimize yönelik akran zorbalığı ve teknoloji bağımlılığı  semineri verilmiştir.Velilerimiz yaşadıkları sorunları Psikolog Gülcan Aydoğmuş'a danışma imkanı bulmuşlardır.

Şbt

3/C  sınıfı öğrencileri Pervin Şahin  rehberliğinde" My Hands are Dirty, My Heart is Clean" adlı projeye başladılar.Projenin amacı  paylaşmayı,yardımlaşmayı ve birlik bilinci oluşturmaktır. Projemizin ilk öğretmen webinarı gerçekleşmiş olup,ilk iş olarak logolar hazırlanmıştır.

Şbt

Dilimizin Zengikleri Projesi Kapsamında Yazar Ceren ATMACA öğrencilerimizle Buluşuyor

Şbt

3/C sınıfı öğrencileri  Pervin Şahin  rehberliğinde "Freeing the dream: unlocking the secrets of knowledge" eTwinning projesine başladılar.Bu proje, çocuklara toplumda yaşamanın önemi konusunda farkındalık kazandırmayı, onlara müdahale becerileri kazandırmayı vb. kazandırmayı amaçlıyor.Proje üyeleri 3 ülke olmak üzere 6 Türk,3 Yunan ve 1Portekizli üyeden oluşmaktadır.Projede ilk çalışmalarımız afiş ve loogodur.

Şbt

3/C sınıfı öğrencileri Pervin Şahin rehberliğinde  13 Şubat Güvenli İnternet Günü kutlayıp,etkinliklere katıldılar.

Şbt

3/C sınıfı öğrencileri Pervin Şahin rehberliğinde Henri Matisse'nin " Demet" ve "Kedi ve Balık "adlı eserleri ile ilgili sanat etkinlikleri yaptılar.

Şbt

Pervin Şahin rehberliğinde 3/C sınıfı öğrencileri "Stop Throwing Away,Start Using" adlı eTwinninng projesine başladılar.Projemizle öğrencilerimizin, atıkları faydalı bir ürüne dönüştürerek araştırmacı gözlemler yaparak çözüm üretebilen bireyler olmalarını sağlamaktır.Projemizin ilk çalışması proje ortakları bayrak çalışmasıdır.Proje üyelerimiz  5 ülkedenolmak üzere 14 öğretmen üyeden oluşmaktadır.

Şbt

3/C sınıfı öğrencileri Citizens of Tomorrow projemizde akran zorbalığıyla  ilgili  Pervin Şahin tarafından hazırlanan online oyunları oynadılar.